Tuesday, July 19, 2005

Tóth Péter - alias PÉP legénybúcsúja

Hát ez is megtörtént, szegény Pép haverunknak bekötik a fejét - gratulálok neki ismét.
Különben a buli elég langyos volt, szervezést Kormos Csabi csinálta. Előszőr a telkükön volt egy kis bográcsgulyás, iszogatás, majd lementünk a völgybe és ott folyt tovább a buli.
Remélem Pép jobban érezte magát a bulin, mint én - esküvőre nem vagyunk hivatalosak, így hát most így szeretnék sok boldogságot kívánni :)


3 Comments:

At 8:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Köszke már megvan a sok boldogság. Én jól éreztem magam a Partyn és ezúton is köszönök Csabinak mindent! Bár a buli végén egy kicsit elszállt a komunikácios rencerem:))))) PÉP

 
At 2:09 AM, Anonymous Anonymous said...

Bár nem vagyok jó szónok. Saját meglátásom 10 pontba szedve:

1. A buli nem a te ízlésedre lett szabva, hanem az ünnepeltére. Ez teljesen igaz!

2. Szempont volt, hogy neki tetszen. És benne mély nyomot hagyjon! Ha neked felszínes élmény volt sajnálom.

3. Qrvák, drog, RockßRoll lehet, hogy jobbá tette volna, de "Ne merészeld!" felkiáltással le lettem szavazva.

4. A lehetőség, hogy jobb legyen meg volt adva neked is, Másnak is csak nem éltél vele! Volt aki igen! (köszönet érte)Mindenki beleszólhatott.

5. Vettem a fáradságot, hogy 35 ember szórakozását 24 órás szakadatlan munkával, segítség nélkül, felkérésre, szakértelem nélkül, (mert nem a party szerviz a fő profilom)Teljes odadással megszerveztem, és segítettem a leánybúcsúban is, ott legyek és dolgozzak, egy esküvő helyett amire meghívtak, és erősen illett volna elmennem.

6. Egyetlen józan emberként, csak munkával töltöttem azt a napot és éjjszakát, hogy minden rendben legyen, bulizás helytt. Mindenkinek a legkisebb kívánságát is teljesítettem, ha szóvá tette.

7. Szervezhetted volna te is, de nem tetted, és bele sem szóltál! Változtatni lehetett volna rajta nem haragszom az építő kritikáért, de néma gyereknek...

8. Mit vártál? Hogy más legénybúcsújának alkalmával te"laszvegasz,qurvák,600nőegyeste"?vagy mit? Mer' ezt nem mondtad!

9. Egy buli olyan, amilyenné teszed, vagy hagyod, hogy tegyék mások. És egy jó bulin is érezheted magad rosszul mint egyén, de fordítva is igaz. Nem a buli hibája.

10. Most nem jut több minden az eszembe. :) De örülök, Hogy Pépnek tetszett, mert részemről ő volt a szempont. A tiéden, maj' te leszel. :) És jó lett volna ha a szemembe mondod a véleményed, nem itt olvasom. Megtiszteltél vele.És ha már nem tetszett, és nem is mondtad, akkor legalább ne írd le!

Köszönöm: Kormos Csaba

 
At 9:07 AM, Blogger Tomozi Peter said...

"langyos" ezt én nem tudtam,hogy ilyen erős,bántó jelző ;)

 

Post a Comment

<< Home