Tuesday, February 07, 2006

Aqua computer

Fel kellett ma ugranom Pestre. Zsuzsi tegnap lefoglalt valamit az Aqua-ban interneten, és azért is be kellett ugranom. Hát lenne mit tanulni az egri számtech boltoknak. Kiszolgálás, gyorsaság, pontosság.... Már a felépítésen látszik a rendezetség...míg egy egri boltban (melyiket mondjam).. A volt cégem ismerem a legjobban...hát nevetséges az egész.
Legjobban a bolt rendszere tetszett...külön számlázás, kiadás, ....

6 Comments:

At 10:44 PM, Anonymous Anonymous said...

Na nem akarok veled kötözködni, de az Aqua computer mindig is jó hirben ált. Azért vannok ott elég gáz cégek is. Pl; az expertben a jómúltkor majdnem másfél órát vártunk.
Eszembe jut az a link amit a múltkor küldtél(http://js.hu/jos/naked-chef). Sok cég ebbe a hibába már nagyon kicsin belekerül.

 
At 11:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Közben rájöttem teljesen értelmetlen az elöző hozzászolásom. Kérek minden olvasót vegye semmisnek.

 
At 10:49 PM, Anonymous Anonymous said...

Hát igen. Ha már megszólítottál, én is reagálok: Én is leginkább ugyanazt a vidéki kis céget ismerem. Sajnos ott az emberek hozzáállásával, és tudásával, de leginkább az akaratával van baj. Ha valakinek van konstruktív ötlete, nem valósítja meg. Önként csak kevesen képezik magukat, és többen úgy állnak a dolgokhoz, hogy más is hozzáférjen. Ezen hamar lehet változtatni. Nem is beszélve arról, hogy a használt szoftver is olyan szar, hogy két számot nem tud elosztani egymással, és le kell cserélni egy használhatóra. Sajnos ennek a megírása kidobott pénz volt. De jó tanulópénz.

 
At 11:52 PM, Anonymous Anonymous said...

Jutott még eszembe. Ennél a kis vidéki cégnél volt olyan eset is, amikor az egyik munkatársat kiküldte a főnöke, hogy csináljon meg egy munkát, az ügyfél telephelyén. A munkatárs ki is ment, meg is csinálta a munkát csak hát saját zsebére dolgozott. Ilyen emberekkel nem is lehet profi munkát végezni! A főnöke megbízott az illetőben, aki ezt gerinctelenül kihasználta. Tanulságos eset. Ilyen jellemtelen emberekkel van tele az ország sajnos.

 
At 1:49 AM, Blogger Tomozi Peter said...

Kedves volt főnököm! Tudod amikor bárki oda megy a céghez, akkor bizakodó, akar dolgozni. De ezt gyorsan kiölöd belöle. Utánna már csak azon gondolkozik, hogy tudna minnél kevesebbet dolgozni, hogy azért se csesztessék! Nincs olyan alkalmazottad aki szeretne, vagy akárcsak szivesen állna veled szóba! Ezen kéne elgondolkozni. Meg 70eFt-ért mindent elvárni, lehülyézni,ordibálni vele stb.

Mindig a fejétől büzlik a hal! Mindig a vezető a hibás,ha egy cég rosszul működik....
Tehát te elvárod,hogy 70e Ft-ért még otthon képezze magát...

 
At 7:16 AM, Blogger Tomozi Peter said...

u.i.
Attól hogy valaki egy cég tulajdonosa, még nem ordíthat az alkalmazottjával, azt nem hülyézheti le, nem bunkózhatja...
Bár ugyanezt kapja vissza a háta mögöttt....
Nem több ő semmivel! Küldje el, ha nem tetszik, na ehhez kell geirncesség!

 

Post a Comment

<< Home